Startsidan Nätbutik ÅF Verkstad Information

En specialité - Stötdämpteknologi

En stötdämpare är en slitdetalj, med jämna mellanrum bör man endera byta ut dämparen eller så renoverar man den, om dämparen tillåter detta. Glansgården har sedan drygt 15 år både utvecklat, specialanpassat och renoverat stötdämpare till både standard- och raceapplikationer.

Många säger sig kunna renovera stötdämpare och gör det till synes med mycket attraktiva priser. Och visst kan man göra det, men ofta blir det fina resultatet väldigt kortvarit. Det beror ofta på flera saker som kan vara svårt att förstå, men låt oss försäkra er om att att en högkvalitativ stötdämpare inte bara är en burk med olja och gas i. Isåfall hade alla dämpare fungerat lika. Så är inte fallet.

Enda auktoriserade för Yamaha i Norden

Vi genomgår kontinuerligt utbildning från de stora tillverkarna och följer med vad som händer i branschen. Vi anlitas ofta av fordonstillverkarna själva som expertis på området. Idag är vi det enda företaget i Norden som är auktoriserade att serva och renovera Yamahas snöskoterstötdämpare. Vi bygger även egna kolvstänger samt specialanpassar dämpare utifrån dina speciella behov och önskemål.

Även du som privatkund är förstås varmt välkommen.

Copyright © 2013 Glansgården
Powered by Medialeden